[ BLOGTIP ] #18:

Facebook: jouw jumpstart voor zichtbaarheid!

Op het moment dat Facebook naar de beurs ging vroeg iedereen zich af: ‘Hoe kan een bedrijf dat gratis diensten aanbiedt zo hoog gewaardeerd worden?’. Daar heeft Facebook inmiddels een duidelijk antwoord op gegeven.

Op jouw tijdlijn zie je allang niet meer de meest recente content. Je ziet tegenwoordig de content die Facebook wil dat je ziet. Persoonlijk aan jou geserveerd door het Facebook algoritme.

Het algoritme van Facebook zorgt ervoor dat jouw organisch bereik kleiner wordt. Het organisch bereik van berichten op Facebook staat in directe verhouding met hun aandelenkoers. De verwachting is dat het organisch bereik alleen nog maar kleiner gaat worden.

WAT BETEKENT DIT EIGENLIJK VOOR JOU ALS BEDRIJF?

Jouw volgers krijgen bij lange na je Facebook posts niet te zien. De verwachting is dan ook dat het organisch bereik van jouw social media strategie alleen maar meer zal afnemen. Wanneer je van plan bent om een serieuze social mediastrategie via Facebook in te zetten kom je er dus niet onderuit. Facebook adverteren is een must.

Facebook zichtbaarheid

DE VOORDELEN VAN FACEBOOK ADVERTEREN

Gelukkig heeft Facebook een uitgebreid advertentie systeem, waar je vrij gemakkelijk rendement uit kunt halen. De kans dat je geld verspilt via Facebook adverteren is vrij minimaal. Met een klein budget kun je heel gemakkelijk een groot deel van je doelgroep bereiken. Mits je natuurlijk weet wat je doet! En voor een jumpstart heb ik speciaal voor jou een document gemaakt. Mede door dit document zal jij gaan shinen op Facebook!

Dus waar wacht je nog op? Download het document NU!

neem nu contact op

Herken jij jezelf hierin?

  • Online (betaalde) trainingen gevolgd, maar je merkt op dat het je eigenlijk teveel tijd kost.
  • Zelf uren besteedt aan het inrichten van je website, Mailchimp of zelfs je advertentiebeheer op Facebook zonder succes.
  • Je focus op jouw core business volledig kwijt.

Laten wij dan eens snel met elkaar praten!