[MAANDAG TIP] #06:

FACEBOOK MARKETING: THE KNOW-HOW

Ben jij al klaar voor 2017? Of ben je nog je laatste doelstellingen aan het uitwerken en de daarbij behorende acties aan het klaarzetten? Momenteel ben ook ik druk bezig met het uitwerken van mijn doelstellingen en de acties voor dit jaar. Allereerst wil ik jou bedanken voor de fijne samenwerking die wij afgelopen jaar hebben gehad, of de interesse die je in ManonCommuniceert hebt getoond. Echt super!

2016 vs 2017
Een jaar geleden besloot ik dat het tijd werd om te kiezen voor wat ik leuk vind en mijn droom na te jagen. Meer vrijheid om te werken, van waar en wanneer ik dat wil. Maar ook omdat ik merkte dat er meer behoefte is aan het inhuren van dat stukje kennis en expertise, omdat het uiteindelijk duurder is om je eigen tijd hieraan te besteden. Wanneer ik naar het afgelopen jaar kijk, bedenk ik mij hoe ontzettend snel het is gegaan. Van een droom, dat naar realiteit omzetten. Een jaar van vallen en opstaan, héééél veel leren en vooral heel flexibel zijn. Zo gaaf! Dus vanuit het ultieme leerzame jaar van 2016, kijk ik enorm uit naar een jaar met (iets meer) structuur.

Facebook marketing
Afgelopen periode ben ik druk bezig geweest met ‘online marketing’ waar de focus op ‘Facebook marketing’ ligt. Bij Birgit Luijk ben ik in september 2016 gestart met de ‘3-delige gratis video cursus Facebook marketing’, waardoor ik zo enthousiast ben geworden en mijzelf direct heb aangemeld voor de betaalde 7-weekse PRO-cursus van ‘Succesvol adverteren op Facebook’. Birgit is een prettige en enthousiaste marketeer die je op een hele duidelijke manier stap-voor-stap meeneemt in de wereld van Facebook marketing. Voor mijzelf werkte het als spiegel. Zo’n eerste jaar als ondernemer zorgt snel voor weinig structuur en veel flexibiliteit, door deze cursus te volgen heb ik mijn doelstellingen weer in het vizier en ga ik 2017 vol ‘structuur’ tegemoet!

Birgit wie?
Birgit Luijk leert vrouwelijke ondernemers hoe ze meer omzet en klanten kunnen binnenhalen met behulp van Facebook advertenties. Dit doet zij vanuit haar ervaring & expertise als online marketeer. Birgit heeft meer dan 8 jaar ervaring in de online wereld en heeft gewerkt bij een van de leukste online marketing bureau’s van Nederland (Yonego). Daar beheerde zij advertentie accounts van grote- en kleine spelers. Ook trainde zij mede-collega’s en verzorgde zij trainingen bij klanten. Met deze online cursus zorgt Birgit ervoor dat je over alle benodigde kennis beschikt om succesvol te kunnen adverteren op Facebook. Zodat je precies weet wat je moet doen om nog meer omzet en klanten binnen te halen, tegen zo laag mogelijke advertentiekosten voor Facebook.

Meld je nu aan!
Op 16 januari gaat haar cursus ‘Succesvol adverteren op Facebook’ weer van start. Wil jij graag zelf ‘OP EEN JUISTE WIJZE’ aan de slag met adverteren op Facebook, raad ik je deze cursus zeker aan.

En ik heb een leuk extraatje wat ik je cadeau mag doen. Meld jij je nu aan voor deze cursus, maak dan gebruik van de kortingscode manon en ontvang € 100,- korting op de cursus. Dus waar wacht je nog op? Ga direct naar www.birgitluijk.nl

Mailchimp gratis online training

REGISTREER JE VOOR DE GRATIS ONLINE TRAINING MAILCHIMP

In de training laat ik zien..
• hoe je een account aanmaakt
• hoe je contactlijsten opmaakt en rangschikt in groepen
• hoe je een formulier maakt
• hoe je een template in eigen huisstijl opmaakt
• en hoe je uiteindelijk je eerste nieuwsbrief maakt en verstuurt