Strategisch zichtbaar

voor constante stroom aan nieuwe leads

Gratis checklist

Vraag nu jouw GRATIS checklist
Strategisch Zichtbaar op Instagram & Facebook aan!

Zorg dat jij gaat shinen op Instagram en/of Facebook.

Wil jij zelf starten met een goede basis om jouw zichtbaarheid op Instagram en/of Facebook te vergroten. Vul dan nu onderstaand formulier in en ontvang de checklist in je inbox.

Gratis download

Geen omkijken naar je Facebook en/of Instagram campagnes

Hoe het werkt
Eerst gaan we samen aan de slag met een strategisch Facebook en/of Instagram marketingplan. We combineren jouw wensen met mijn kennis over adverteren. We duiken in je online marketingstrategie en kijken naar je salesfunnel. We werken toe naar een concrete Facebook/Instagram advertentiestrategie.

Daarna ga ik aan de slag en je campagnes inrichten, bijsturen en analyseren. Daar heb jij dus geen omkijken meer naar. Het enige wat ik van jou vraag is jouw unieke content, jouw verhaal, jouw acties.

Ik houd je tussentijds op de hoogte van hoe het gaat, je krijgt regelmatig een rapportage en ik deel mijn kennis met jou.

Gratis download

CONTACT

0 + 5 = ?

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Manon Kamp om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.